[Ossm-members] Еве го текстот за блогот

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Thu Dec 28 11:53:57 UTC 2006


Многу ми е криво шо се разболев и не можев да дојдам, ама затоа многу
ми е мило што „свежа крв" се активира во дејностите.:)
Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list