[Ossm-members] Еве го текстот за блогот

Milos Stolic misoss at gmail.com
Thu Dec 28 12:35:38 UTC 2006


Супер! И мене ми е криво што неможев да дојдам.

Чисто ориентационо - колку луѓе се појавија и кога планирате следна средба?

On 12/28/06, Vlado Peshov <vlatkop at gmail.com> wrote:
> Многу ми е криво шо се разболев и не можев да дојдам, ама затоа многу
> ми е мило што „свежа крв" се активира во дејностите.:)
> Поздрав
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


-- 
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.
http://misos.blog.com.mk


More information about the Ossm-members mailing list