[Ossm-members] apache2 + svn + ssl

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Dec 28 13:52:11 UTC 2006


Здраво,

Некој да ми помогне околу конфигурирање на apache2 + ssl + svn...

Пробувам да го проработам SVNот (subversion) преку https, ама не ми иде.
Apache2 + SSL си работат ОК, SVN преку http (без SSL) работи ок.

Знае ли некој кај (и со што) да ја чепнам .conf датотеката на apache2
( и нешто друго ако треба) за да го проработам SVNот преку SSL?

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list