[Ossm-members] Еве го текстот за блогот

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Dec 28 08:39:52 UTC 2006


На чет, 2006-12-28 во 01:05 +0100, Aleksandar Balalovski напиша:

> Каква бубачка? Јас не сум ја сретнал веројатно...

Инсталерот имаше баг во 6.06 и паѓаше понекогаш, се случи баш на
презентацијата. Требаше да инсталираме 6.10 ама во брзање го забораив
дома дискот.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list