[Ossm-members] Еве го текстот за блогот

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Dec 29 18:13:19 UTC 2006


Milos Stolic напиша: 

> Чисто ориентационо - колку луѓе се појавија 

5-6 луѓе.

> и кога планирате следна средба? 

По распоред треба да имаме средба на 9 јануари. Ама бидејќи ќе бид гужва на 
факултет не знам дали да ја правиме таа или да ја скокнеме празнично, па да 
одиме на 23.

Има предлози за тоа што би правеле?

-- 
Новица

The difference between 'involvement' and 'commitment' is like an eggs-and-ham
breakfast: the chicken was 'involved' - the pig was 'committed'.More information about the Ossm-members mailing list