[Ossm-members] srekna Nova

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Fri Dec 29 20:31:35 UTC 2006


Здраво Друштво, 

Среќна Нова година и се најубаво. Здравје, среќа, радост и повеќе слободен 
софтвер во Новата. 

Поздрав,
-- 
Деан Јошевски

Компјутерски центар
„Интегра инженеринг“ ЗД ДОО

ул. „Стреја Нахмијас“ 5
7000 Битола

тел.: 047 202 990
тел./факс: 047 202 995
мобил: 075 312 516

dean at integraeng.com.mk
www.integraeng.com.mk


More information about the Ossm-members mailing list