[Ossm-members] Ви ја претставувам Songbird на Македонски

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Sat Dec 30 00:02:57 UTC 2006


Songbird е еден од нај добрите музички OpenSource плеери. Па така земав
денес и преведов некаде околу 483 стринга.

Информации за Songbird: http://songbirdnest.com/

Превземи го xpi то за Songbird на Македонски тука:
http://translate.songbirdnest.com/languages/show/306

Тие 89 стринга што ги покажува како не преведени се  Hotkeys така да да
знаете дека цела е преведена.

И доста со тоа amaroKот! :)

-- 
I trust everyone, it's the devil inside them I don't trust.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061230/fb6dcc1e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list