[Ossm-members] FireBird & Qt

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Wed Feb 1 18:03:27 UTC 2006


На Wednesday 01 February 2006 18:36, Дамјан напиша:

> кога користите болшит дистрибуции... го има во Slackware!

;) Е, сега не зафркавај, се си има свое. Мене баш ми се допаѓа Mandriva 2006 и 
за она за што јас ја користам одлично ми одговара, но предлагам да не 
навлегуваме во ваква дискусија.

Поздрав,

-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list