[Ossm-members] FireBird & Qt

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Feb 1 18:11:33 UTC 2006


Јас мислев дека развиваш апликација за постоечка база,
а ти си правел се од почеток.

Од кај ти е идејата за  firebird?

Убаво ти пиша Дамјан, ѕирни го проблемот од друга страна,
пробај друга база на податоци

Земи "нормална" база како постгрес, ако веќе
mysql ти е спор ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list