[Ossm-members] Firefox update?

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Feb 8 09:02:34 UTC 2006


Сакам да прашам дали на некој автоматски му се инсталирала надградба за 
1.5.0.1 под Линукс? Кај мене во Виндоус се инсталира пред 3 дена, пред 
воопшто да се појави македонската верзија, во Линукс сеуште ништо.More information about the Ossm-members mailing list