[Ossm-members] Firefox update?

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Feb 8 09:09:48 UTC 2006


Vladimir Stefanov wrote:
> Сакам да прашам дали на некој автоматски му се инсталирала надградба за 
> 1.5.0.1 под Линукс? Кај мене во Виндоус се инсталира пред 3 дена, пред 
> воопшто да се појави македонската верзија, во Линукс сеуште ништо.

Kај мене се инсталираше.
Провери дали имаш write пермисии за vladoboss на фолдерот кај што ти е 
инсталиран firefox.-- 
Today is the first day of the rest of your life.More information about the Ossm-members mailing list