[Ossm-members] Firefox update?

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Feb 8 14:42:52 UTC 2006


> Сакам да прашам дали на некој автоматски му се инсталирала надградба за
> 1.5.0.1 под Линукс? Кај мене во Виндоус се инсталира пред 3 дена, пред
> воопшто да се појави македонската верзија, во Линукс сеуште ништо.

Помош -> Провери за надградби

Само кај мене не му успеа парцијалниот update и мораше пак да го симиња цел... 
sucks..


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

            Secret hacker rule #11: hackers read manuals.More information about the Ossm-members mailing list