[Ossm-members] Firefox update?

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Wed Feb 8 09:38:19 UTC 2006


On Wednesday 08 February 2006 10:19, Vladimir Stefanov wrote:
> Ivan Stojmirov напиша:
> > Vladimir Stefanov wrote:
> >> Сакам да прашам дали на некој автоматски му се инсталирала надградба за
> >> 1.5.0.1 под Линукс? Кај мене во Виндоус се инсталира пред 3 дена, пред
> >> воопшто да се појави македонската верзија, во Линукс сеуште ништо.
> >
> > Kај мене се инсталираше.
> > Провери дали имаш write пермисии за vladoboss на фолдерот кај што ти е
> > инсталиран firefox.
>

Се е како што треба овде...


More information about the Ossm-members mailing list