[Ossm-members] Prevodi

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Feb 8 19:49:16 UTC 2006


Здраво,

Ај малку помош за превод

AM-PM  - за саат што се користи 12:15pm, кај нас немаме вакво,
претпладне и попладне можеби, ама кратенки за нив???

Permission denied

Attachment

Customize

Некој да има превод за wordpress 2? Јас почнав да го преведувам

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list