[Ossm-members] Prevodi

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Feb 9 07:23:06 UTC 2006


Jovan Kostovski напиша:
> Здраво,
> 
> Ај малку помош за превод
> 
> AM-PM  - за саат што се користи 12:15pm, кај нас немаме вакво,
> претпладне и попладне можеби, ама кратенки за нив???

Нема, остај ги така, сите знаат што значат.

> Permission denied
> 
Не е дозволено.

> Attachment
> 

Привезок.

> Customize

Персонализирај?

> Некој да има превод за wordpress 2? Јас почнав да го преведувам
> 

Нема, ај побрзај ми треба :-)More information about the Ossm-members mailing list