[Ossm-members] Prevodi

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Thu Feb 9 14:53:21 UTC 2006


On Thursday 09 February 2006 15:37, Арангел Ангов wrote:

> Додаток не, веќе се користи за plugin, addon... нема смисла. :)
>
> Во Гном секаде е привезок.

Не дека е голема работа ама ова привезок ми се изведува од При Везува што не е 
македонски воопшто...а При Врзува веќе е...

Што знам...whatever

-- 
Real programmers don't draw flowcharts.  Flowcharts are, after all, the
illiterate's form of documentation.  Cavemen drew flowcharts; look how much
good it did them.


More information about the Ossm-members mailing list