[Ossm-members] Prevodi

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Thu Feb 9 22:59:27 UTC 2006


On Thursday 09 February 2006 23:50, Игор Поповски wrote:

> Јас би гласал за „нагоди“, но веројатно може да одговараат и „натокми“
> („стокми“), „намести“...

Тоа ми звучи како израз кој го употребува машкото при водење на љубов...
:S


More information about the Ossm-members mailing list