[Ossm-members] Prevodi

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Feb 13 14:21:33 UTC 2006


Игор Поповски напиша: 

> >> Customize
> > Персонализирај?

Во тоа што го преведувам јас е „прилагоди“.

-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list