[Ossm-members] Prevodi

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Feb 13 14:25:01 UTC 2006


> Ај малку помош за превод

Знам дека не е на тема, ама најдов добар превод за proxy - полномошник. :)

-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list