[Ossm-members] Проблем со компатибилност

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Feb 14 19:04:26 UTC 2006


На вто, 2006-02-14 во 19:16 +0100, Aleksandar Balalovski напиша:

> Ова може да го сметам за навреда ама знаејќи те ќе го игнорирам...

Немаше ништо навредливо во одговорот. Него ова врскава може да ја
прочитате сите а дури може и да ја преведе некој. :)
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list