[Ossm-members] Проблем со компатибилност

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Tue Feb 14 19:15:12 UTC 2006


On Tuesday 14 February 2006 20:04, Арангел Ангов wrote:

> Немаше ништо навредливо во одговорот. Него ова врскава може да ја
> прочитате сите а дури може и да ја преведе некој. :)

God damn it. Нема мене никој да ми кажува како треба да изгледа моето 
„паметно“ прашање...и нишкава не е за тоа, за сосема друг проблем е..

-- 
Real programmers don't draw flowcharts.  Flowcharts are, after all, the
illiterate's form of documentation.  Cavemen drew flowcharts; look how much
good it did them.


More information about the Ossm-members mailing list