[Ossm-members] Problemite so users.ossm.org.mk

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Feb 15 07:56:35 UTC 2006


Здраво.

Како што повеќето од вас приметија досега, users.ossm.org.mk и сите 
блогови и сајтови што се хостираа на него (linux.net.mk, 
planet.linux.net.mk, lugola) е паднат веќе една недела.

Поради проблеми со компанијата која го хостираше серверот, паузата ќе 
потрае уште некое време.
Работиме на случајот.


поздрав,
С

-- 
If at first you don't succeed, call it version 1.0.More information about the Ossm-members mailing list