[Ossm-members] Problemite so users.ossm.org.mk

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Thu Feb 16 08:24:34 UTC 2006


Серверот е повторно онлајн, но само уште 3 дена, потоа го гасат 
перманентно.

Направивме бекап на сите податоци, со надеж дека во скоро време ќе 
најдеме нов хостинг.
За секој случај, можете и сами да си ги бекапирате податоците и базата.С

-- 
If at first you don't succeed, call it version 1.0.More information about the Ossm-members mailing list