[Ossm-members] Околу маратонот

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Wed Feb 15 18:58:58 UTC 2006


Само кратко прашање, колку компјутери имаше во СК на последниот маратон, колку 
мислите дека би биле доволно работејќи исто во 3 смени?

Лугола сеуште се двоуми каде да се организира маратонот, има 3 можности сеуште 
се разгледуваат. Јас мислам дека вкупно се на се 20 компјутери (тука се 
вклучени и лаптопи и домашни десктопи) ќе бидат доволни за мирна работа...а?

-- 
Real programmers don't draw flowcharts.  Flowcharts are, after all, the
illiterate's form of documentation.  Cavemen drew flowcharts; look how much
good it did them.


More information about the Ossm-members mailing list