[Ossm-members] Собир за оживување на МаЛинА

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Feb 16 23:29:07 UTC 2006


Во сабота, во 17.00 во просториите на Елфаско, во бараките кај ЕТФ, ова
ни ја не знам кај е, Ацо ме замоли само да пишам порака на листа. Може
да дојде кој сака ако има некаква идеја околу целава работа. Ја ќе си
кажам што имам и ако стварно има заинтересирани луѓе ќе пробам да ги
договорам да се координираме да го преведеме барем Гном и Убунту зашо
новите верзии искачаат за неполн месец.

Тоа. Се гледаме.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list