[Ossm-members] Problemite so users.ossm.org.mk

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Thu Feb 16 18:40:38 UTC 2006


On Thursday 16 February 2006 11:58, Blagoj Kapsarov wrote:
> On 2/16/06, Ivan Stojmirov <stojmir at linux.net.mk> wrote:
> > Серверот е повторно онлајн, но само уште 3 дена, потоа го гасат
> > перманентно.
> >
> > Направивме бекап на сите податоци, со надеж дека во скоро време ќе
> > најдеме нов хостинг.
> > За секој случај, можете и сами да си ги бекапирате податоците и базата.
> >
> >

Тоа вклучува бекап и на податоците од Лугола? :)


More information about the Ossm-members mailing list