[Ossm-members] Problemite so users.ossm.org.mk

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Thu Feb 16 10:58:48 UTC 2006


On 2/16/06, Ivan Stojmirov <stojmir at linux.net.mk> wrote:
>
> Серверот е повторно онлајн, но само уште 3 дена, потоа го гасат
> перманентно.
>
> Направивме бекап на сите податоци, со надеж дека во скоро време ќе
> најдеме нов хостинг.
> За секој случај, можете и сами да си ги бекапирате податоците и базата.
>
>
>
> С
>
> --
> If at first you don't succeed, call it version 1.0.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>

Честито!
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060216/783713bb/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list