[Ossm-members] ОО.2.0.2 RC1

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Feb 17 11:19:30 UTC 2006


Пакети за преземање и тестирање овде 
ftp://ftp.linux.cz/pub/localization/OpenOffice.org/devel/680/2.0.2-RC1/Build-1/

У меѓувреме ми треба некаде привремен ftp акаунт за да го ставам 
преводот на ОО (1,8МБ), бидејќи нели блоговите ни се укинуваат, па 
додека најдеме нов...
Доброволци нека ми пишат на мејл.
ФалаMore information about the Ossm-members mailing list