[Ossm-members] Работа

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Feb 17 10:07:53 UTC 2006


Се бара човек за пола работно време (3-4 часа на ден), треба да има
основни познавања од инсталација и конфигурирање на ГНУ/Линукс, PHP,
MySQL, и конфигурација на Apache. Претходно искуство со Дебиан е плус.
Најважно од се е да знае PHP, не којзнае колку, да знае да се снајде
барем. :)

Ако има заинтересирани пишете ми порака ќе ве запознаам со деталите.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list