[Ossm-members] Собир за оживување на МаЛинА

Ivica Micev icko at elfasko.org.mk
Fri Feb 17 11:57:07 UTC 2006


Да се согласувам со тебе потполно... Значи се глеаме у Елфаско во 17 часот.
поздрав Ицко.

On 2/17/06, Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk> wrote:
>
> On петок 17. февруари 2006 12:21, Арангел Ангов wrote:
> > На пет, 2006-02-17 во 12:01 +0100, Ivica Micev напиша:
> > > Како прво... Елфаско се наоѓа на ЕТФ во барака 5 втората врата
> > > десно... Значи кај атест на машински, т.е. карши атестот... Инаше дали
> > > е во 17 или во 18 часот не е ни важно оти ќе има каснење како по
> > > обичај... Поздрав Ицко.
> >
> > Јас сепак би ги замолил сите да дојдат во 17.00 и да не доцнат. Ако
> > тргнуваме со вакви ставови нема да стигнеме далеку. :)
> Не се работи за доцнење. Не можам да дојдам во 17.00, па прашувам дали
> може да
> се помести
>
> Поздрав Боби
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060217/f927a8ad/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list