[Ossm-members] Собир за оживување на МаЛинА

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Fri Feb 17 11:41:06 UTC 2006


On петок 17. февруари 2006 12:21, Арангел Ангов wrote:
> На пет, 2006-02-17 во 12:01 +0100, Ivica Micev напиша:
> > Како прво... Елфаско се наоѓа на ЕТФ во барака 5 втората врата
> > десно... Значи кај атест на машински, т.е. карши атестот... Инаше дали
> > е во 17 или во 18 часот не е ни важно оти ќе има каснење како по
> > обичај... Поздрав Ицко.
>
> Јас сепак би ги замолил сите да дојдат во 17.00 и да не доцнат. Ако
> тргнуваме со вакви ставови нема да стигнеме далеку. :)
Не се работи за доцнење. Не можам да дојдам во 17.00, па прашувам дали може да 
се помести

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list