[Ossm-members] Собир за оживување на МаЛинА

Ivica Micev icko at elfasko.org.mk
Fri Feb 17 15:44:08 UTC 2006


Сега ме известија од Факултетот дека утре од 12 до 16, ќе немаме струја во
Елфаско... Епа од 17 ќе се видиме, Јас ќе бидам во Елфаско... Патем може
нешто и за хостинг да предложам... Поздрав Ицко.

On 2/17/06, Vladimir Stefanov <vladoboss at mt.net.mk> wrote:
>
> Не е лошо да присоберете пари за хостинг, таман сите ќе бидете таму. Јас
> ќе пратам по Зоки.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060217/e66fc360/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list