[Ossm-members] Собир за оживување на МаЛинА

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Mon Feb 20 11:03:23 UTC 2006


On Friday 17 February 2006 16:44, Ivica Micev wrote:
> Сега ме известија од Факултетот дека утре од 12 до 16, ќе немаме струја во
> Елфаско... Епа од 17 ќе се видиме, Јас ќе бидам во Елфаско... Патем може
> нешто и за хостинг да предложам... Поздрав Ицко.
>
> On 2/17/06, Vladimir Stefanov <vladoboss at mt.net.mk> wrote:
> > Не е лошо да присоберете пари за хостинг, таман сите ќе бидете таму. Јас
> > ќе пратам по Зоки.

 И шо бидна?


More information about the Ossm-members mailing list