[Ossm-members] PC-BSD looking for Macedonian translators!

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Mon Feb 27 20:05:52 UTC 2006


On Monday 27 February 2006 21:01, Арангел Ангов wrote:
> На пон, 2006-02-27 во 17:27 +0100, Vlado Peshov напиша:
> > Не знам дали сум единствен шо го примал овој мејл, али за секој случај
> > ви го препраќам на листа.
>
> Им стига на сите, мене ми стигна пред месец дена. Очигледно е дека типот
> нема да добие одговор пошто изгледа дека не разбира со кој си има
> работа. :)

Мене ми стигна денеска и му пратив одговор од име на Лугола и од мое име.

Поздрав,
сега знае!

-- 
Real programmers don't draw flowcharts.  Flowcharts are, after all, the
illiterate's form of documentation.  Cavemen drew flowcharts; look how much
good it did them.


More information about the Ossm-members mailing list