[Ossm-members] PC-BSD looking for Macedonian translators!

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Feb 27 20:01:51 UTC 2006


На пон, 2006-02-27 во 17:27 +0100, Vlado Peshov напиша:
> Не знам дали сум единствен шо го примал овој мејл, али за секој случај
> ви го препраќам на листа.

Им стига на сите, мене ми стигна пред месец дена. Очигледно е дека типот
нема да добие одговор пошто изгледа дека не разбира со кој си има
работа. :)

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list