[Ossm-members] PC-BSD looking for Macedonian translators!

Ivica Micev icko at elfasko.org.mk
Mon Feb 27 20:06:57 UTC 2006


>
>
> Им стига на сите, мене ми стигна пред месец дена. Очигледно е дека типот
> нема да добие одговор пошто изгледа дека не разбира со кој си има
> работа. :)
>
> Шо знам... Мислам дека може да се собере добар тим ако се сака... Не треба
да се гледа на работите песимистички. Еве кај нас на ЕТФ можам да побарам
деца кои сакаат да преведуваат КДЕ. Поздрав Ицко.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060227/2f1d6be8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list