[Ossm-members] planet.linux.net.mk

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Feb 28 17:45:15 UTC 2006


Здраво,

Наместо да се тресеме да не ни падне планетата,
нели е подобро да ја потстегнеме (ако има потреба)
машината што е на огранизацијава и
да ја направиме сервер?

Втора варијанта би било да побараме од некоја фирма
машина спонзорство и да ја направиме сервер.

Што викате за ова?

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list