[Ossm-members] planet.linux.net.mk

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Feb 28 18:43:45 UTC 2006


На вто, 2006-02-28 во 18:45 +0100, Jovan Kostovski напиша:
> Наместо да се тресеме да не ни падне планетата,
> нели е подобро да ја потстегнеме (ако има потреба)
> машината што е на огранизацијава и
> да ја направиме сервер?

Машина имаме, немаме провајдер. Мислам дека само хдд и фали на машината
и тоа е тоа. Ако најдеш провајдер што би ни дозволил да остаиме машина
кажи и ќе ја средиме.

Друга опција е да се купи хостинг. Јас веќе предложив една опција ама
никој не реагираше, никој ни ме контактираше и не ми дае пари.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list