[Ossm-members] Тандербирд 1.5

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Jan 12 10:56:49 UTC 2006


Излезе Тандербирд 1.5 ама пак нема македонска верзија! Што е работата? 
Јас имам инсталирано локализирана верзија 1.5 РЦ2 и супер си работи. Ќе 
се појавува официјално или не?
http://www.mozilla.com/thunderbird/
More information about the Ossm-members mailing list