[Ossm-members] Тандербирд 1.5

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Jan 12 18:12:41 UTC 2006


> Излезе Тандербирд 1.5 ама пак нема македонска верзија! Што е работата?
> Јас имам инсталирано локализирана верзија 1.5 РЦ2 и супер си работи. Ќе
> се појавува официјално или не?
> http://www.mozilla.com/thunderbird/

Изгледа дека ќе касни некој ден, додека не се свестат овие од Mozilla да го 
додадат.

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

            Yes, I've heard of "decaf." What's your point?More information about the Ossm-members mailing list