[Ossm-members] Тандербирд 1.5

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Thu Jan 12 19:44:28 UTC 2006


On Thursday 12 January 2006 10:56, Vladimir Stefanov wrote:
> Излезе Тандербирд 1.5 ама пак нема македонска верзија! Што е работата?
> Јас имам инсталирано локализирана верзија 1.5 РЦ2 и супер си работи. Ќе
> се појавува официјално или не?
> http://www.mozilla.com/thunderbird/
>

KMail ownz. 

И Тандербрд е добар ама ви препорачувам да го тестирате КМаил 1.9

поздравMore information about the Ossm-members mailing list