[Ossm-members] [Fwd: [native-lang] OpenOffice.org 2006 Conference - Call for Location]

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Thu Jan 12 21:06:32 UTC 2006


>
> Што знам добро  е да пробаме...
> Луѓе има, спонзори малце потешко, али
> мислам дека можеме да најдеме нешто со
> помош на Sun и останатите.
>
> Е сега имаме и некои проблемчињаЈас мислам дека имаме повеќе проблемчиња и мислам дека сеуште не сме дошле
до тоа ниво да можеме да организираме ваков настан, мислам реално да гледаме
- нема шанси.

Поздрав, Зоки.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060112/1881133f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list