[Ossm-members] [Fwd: [native-lang] OpenOffice.org 2006 Conference - Call for Location]

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Jan 12 21:28:36 UTC 2006


На чет, 2006-01-12 во 22:06 +0100, Зоран Димовски напиша:
> 
>     
>     Што знам добро е да пробаме...
>     Луѓе има, спонзори малце потешко, али
>     мислам дека можеме да најдеме нешто со 
>     помош на Sun и останатите.
>     
>     Е сега имаме и некои проблемчиња
> 
> 
> Јас мислам дека имаме повеќе проблемчиња и мислам дека сеуште не сме
> дошле до тоа ниво да можеме да организираме ваков настан, мислам
> реално да гледаме - нема шанси. 

Како прво и прво нема луѓе што би ја бркале целата работа. Океј има вака
на листа, ама коа ќе треба да се збрка нешто сите ги снемува. Сеа ги
глеаш сеа не ги глеаш. :)

Кип ит риал Чомбе. :)

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list