[Ossm-members] Тандербирд 1.5

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Jan 18 07:48:29 UTC 2006


Дамјан напиша:
>> Излезе Тандербирд 1.5 ама пак нема македонска верзија! Што е работата?
>> Јас имам инсталирано локализирана верзија 1.5 РЦ2 и супер си работи. Ќе
>> се појавува официјално или не?
>> http://www.mozilla.com/thunderbird/
> 
> http://www.mozilla.com/thunderbird/all.html#mk
> 
> 
Е знам де, па нели пишав вест на линукс.нет.мк :-)More information about the Ossm-members mailing list