Информација

Zaklina Gjalevska gjalevska at yahoo.com
Wed Jan 18 14:18:33 UTC 2006


До сите заинтересирани:

Добив информација дека
бараат луѓе кои би држеле
обука за Линукс во странство. 
Се работи за ангажман во
некоја од поранешните
советски републики, за период

од 10 месеци. Работата била
добро платена. 

Ако има заинтересирани, за
повеќе информации можете да
се обратите на Ники Пандурски
на 071/309-289.

Поздрав

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 
http://mail.yahoo.com More information about the Ossm-members mailing list