[Ossm-members] Za informacijata, pak

Zaklina Gjalevska gjalevska at gmail.com
Wed Jan 18 15:01:17 UTC 2006


Sorry! Од погрешно место пратена порака во UTF-8. Се работи за ова...
----------
До сите заинтересирани:

Добив информација дека бараат луѓе кои би држеле обука за Линукс во
странство. Се работи за ангажман во некоја од поранешните советски
републики, за период од 10 месеци. Работата била добро платена.

Ако има заинтересирани, за повеќе информации можете да се обратите на Ники
Пандурски на 071/309-289.
-------------------

Поздрав
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060118/d7f1158c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list