[Ossm-members] Za informacijata, pak

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Jan 18 21:25:05 UTC 2006


Zaklina Gjalevska напиша:

> Добив информација дека бараат луѓе кои би држеле обука за Линукс во
> странство. Се работи за ангажман во некоја од поранешните советски
> републики, за период од 10 месеци. Работата била добро платена.

Отидовме во бело робје. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list