[Ossm-members] ossm vo novata godina

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jan 19 17:33:53 UTC 2006


На почетокот на новата година треба да составиме некаков план за работа во 
неа. 

Моментално сите идеи за тоа што би требало да прави Слободен софтвер 
Македонија во новата година се добредојдени.

Идеите за кои моментално се размислува се:
Презентации за убунту по училиштата
Формална соработка со други НВО-а со кои имаме допирни точки
Стандардни настани како инсталл фест и СФД.

Додајте ги вашите идеи, желби и сл.Средбата на пиво-пиење поповод плановите ќе биде на 29ти. :)

-- 
Новица

Beware of he who would deny you access to information,
for in his heart, he dreams himself your master.More information about the Ossm-members mailing list