[Ossm-members] ossm vo novata godina

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jan 26 17:29:32 UTC 2006


> Средбата на пиво-пиење поповод плановите ќе биде на 29ти. :)

Па да потврдам. 2-ти јануари, недела, 17:30 - 18:00 ч. Во Пјаца, карши ЈБТ, на 
спрат на големата маса. :)

Се гледаме.

-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list