[Ossm-members] ubuntu + .deb paketi

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Thu Jan 26 23:15:39 UTC 2006


> > Дома на мојата машина постојано ја правам оваа работа и
> > се работи ок, али ваму нејќеше.

Како бе со File-roller инсталираш деб пакети ? :)


More information about the Ossm-members mailing list